Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 27. vasárnap, Hella

Szabó Leslie klubkoncertek Újbudán

Újbuda   |   2018, február 13 - 13:17
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Montázs Art Caféban lép fel rendszeresen a Megasztár első szériájában, 2003-ban feltűnt és azóta országosan ismerté vált előadó, Szabó Leslie. Bensőséges hangulatú klubestjeit, barátai és rajongói legnagyobb örömére, hónapok óta itt tartja.

A zenei munkásságát tekintve különösen sokoldalú előadó nemcsak gitáron, hegedűn és zongorán játszik, hanem szövegíróként is ismert, fiatalabb korában még break táncos karriert is befutott. Egyedi stílusú énekhangját sokan megszerették. Az idén 50 éves sztár az elmúlt években számos formációt életre hívott, sok-sok sláger születésénél ott volt.

Szabó Leslie február 8-án kilencedik alkalommal mesélt és zenélt a Vahot utcai kávézóban, vendége Kontor Tamás zenész volt, aki egyben barátja is. A minden hónap második csütörtökén tartott klubesteken a fellépők mesélnek múltjukról, karrierjük legszebb állomásairól, a szünetekben pedig a közönség is kérdezheti a sztárokat.

D. B. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.